Doe mee met de Forever sessie giveaway bij de Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal
Eén lucky stel wint de hoofdprijs van €750,- all-inclusief Studio Damon fotosessie ervaring
Win een Forever Sessie door bruidsfotograaf Damon Pijlman t.w.v. €750,-! Wist je dat je ook kan trouwen in de Leidse Schouwburg en de Stadsgehoorzaal? Ter gelegenheid van de Open Toptrouwlocatiedag op 27 juni 2021 aanstaande lanceren we een winactie voor alle leuke koppels in Leiden en omgeving! Vereeuwig jullie liefde in een mooie fotoshoot met de Leidse Schouwburg of Stadsgehoorzaal als decor! 

Beschrijf in maximaal 25 woorden waarom jullie deze fotoshoot zouden willen. Met deze gegevens maken wij een selectie. Wees creatief en vertel ons wat dit voor jullie zou betekenen als je straks ook zulke foto's zouden ontvangen.

Dit wordt een unieke ervaring voor verliefde stellen.
In de inspirerende omgeving van de Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal en wordt in een zo ontspannen manier vastgelegd. Zo komen prachtige foto’s tot stand die de puurheid van de liefde laat zien. Op zoek naar creatieve invalshoeken en verrassende belichtingen. Hierdoor wordt het bepaald geen saaie reportage!

Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden voor je Forever sessie.
Eén lucky stel wint de hoofdprijs van €750,- all-inclusief fotosessie ervaring. Bonus, er worden nog 2 Runner Ups gekozen die een luxe cadeau bon winnen ter waarde van €250,-

Word je geselecteerd, dan is dit wat jullie ervaring inhoudt:

❤️ Telefonisch bespreking van jullie wensen en voorbereidingen

❤️ Een forever sessie in de Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal (waarde €150,-)

❤️€600 of €100 bestel tegoed voor hoogwaardige producten

❤️ Filmische onthulling van jullie foto’s en ontwerp sessie


  Voor stapelverliefde koppels die de liefde willen vieren!   
Met ieders drukke schema's weten we hoe moeilijk het kan zijn om tijd vrij te maken voor een portret. Tussen werk en de activiteiten lijkt het misschien een onmogelijke taak om een dag te vinden waarop jullie allemaal samen kunnen komen. Het probleem is dat als je de tijd niet haalt, de jaren verstrijken en je kinderen voor je ogen opgroeien.

Bij Studio Damon hebben we onze sessies ontworpen om niet alleen een mooi portret van jullie vast te leggen, maar ook om je een leuke ervaring vol herinneringen te bieden die een leven lang meegaan.

Mijn favoriete moment  is elke keer  wanneer je je foto's voor het eerst te zien krijgt. Op dit moment kun je eindelijk de puurheid en verbinding zien die je met elkaar hebt, weergegeven als een kunstwerk. Omdat deze portretten bij je thuis hangen, worden ze met de tijd alleen maar kostbaarder.

Wat is het stappenplan?

Stap 1

Vul het bovenstaande formulier in 

Als je dat nog niet hebt gedaan, vul dan hierboven je gegevens in om deel te nemen aan onze giveaway actie.

We selecteren één hoofdprijs en twee runners-up om een forever sessie ervaring te ontvangen.

Als je dit formulier invult, kom je een stap dichter bij dat forever sessie portret  waar je altijd al van hebt gedroomd!

We hopen je snel te zien!

Stap 2

Boek jullie sessie

Als jullie zijn geselecteerd, zullen wij je hiervan per telefoon en e-mail op de hoogte stellen.

We zullen je ook bellen om een praatje te maken en te ontdekken hoe we jullie verbintenis kunnen vieren met geweldige portretten.

We nemen de tijd om je te leren kennen en plannen je portretsessie.

Stap 3

Enjoy Your Ride....

We hebben honderden koppels gefotografeerd en weten hoe we dit een leuke ervaring kunnen maken die je nooit zult vergeten. Adem dus, ontspan en vertrouw erop dat we alles onder controle hebben.

Je forever-sessie van een uur zal vol lachen, knuffels en herinneringen zijn die een leven lang meegaan.

Aan het einde van jullie sessie plannen we een tijdstip waarop u terugkomt naar de studio voor uw persoonlijke bestelafspraak. Neem zeker je kalender mee!

Stap 4

Onthulling highlights!

Nu is het tijd om achterover te leunen, te ontspannen en te genieten van een filmische première van je prachtige foto’s. Premières vinden na de sessie plaats, bij ons op de studio in Wassenaar. 

Samen ontwerpen we een collectie die jullie absoluut graag in je huis, kunt laten zien.  Alle beelden zijn met de hand op maat gemaakt, met de grootste zorg en aandacht voor detail.

BEKIJK HIERONDER EEN FOREVER SESSIE!

mooie woorden van koppels die jullie voor gingen...

Recensie 1

"met deze fotografen is je dag compleet! niks is teveel of te gek, super leuke spontanen gezellige fotograaf  "Damon is gewoon 1 grote lach die precies weet hoe die je vast moet leggen op de foto.  Respect kunnen wij alleen maar hebben voor zijn manier van werken Hij doet zijn werk vol met passie Gewoon de beste van de allerbeste!"" 
-Elvira & Leo 

Testimonial 2

"Damon heeft zowel onze "Forever sessie" (Wassenaar) gedaan als de bruiloft (Eindhoven/Heeze) & de day after shoot/trash the dress in Italië! Alles wat we hebben ontvangen is prachtig hij ziet kleine dingen waardoor je foto's nog mooier worden!"
- Eefje & max

Wat jullie ontvangen als jullie geslecteerd worden!

❤️ Telefonisch bespreking van jullie wensen en voorbereidingen

❤️ Een forever sessie in de Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal (waarde €150,-)

❤️€600 of €100 bestel tegoed voor hoogwaardige producten

❤️ Filmische onthulling van jullie foto’s en ontwerp sessie